//


Ендокринолог

ендокринологияЕндокринологія — це наука, яка займається хворобами, викликаними порушенням обміну речовин в організмі. Точніше, ендокринологія вивчає неприємності гормонального балансу в організмі, оскільки від кількості вироблених гормонів, залежить робота певних органів і, загалом, всього організму.

Основні гормони, що регулюють роботу будь-якого організму, виробляються в таких органах, як: щитовидна залоза, підшлункова залоза, надниркові залози. Збій в роботі цих органів призводить до таких, важких хвороб, як зоб, цукровий діабет, ожиріння, безпліддя.

У випадку, коли вас турбує надмірна втомлюваність, поганий настрій, часта плаксивість, часті перепади настрою, стан депресії, що не припиняються головні болі, зниження рівня пам’яті, зниження слуху, випадання зубів, випадання волосся або сильне оволосіння, м’якість нігтів, суха шкіра, постійне бажання втамувати спрагу, сухість у ротовій порожнині, тахікардія, високий артеріальний тиск, відчуття як ніби у вас ком у горлі або печіння в очах, не рідкісні сечовипускання, сильні і тривалі судоми в литкових м’язах, поява великої кількості розтяжок на шкірі, крихкі кістки, зайва вага або його сильна худина, імпотенція у чоловіків, безпліддя у жінок, а так само хронічні запори – то це серйозний привід записатися на прийом до лікаря-ендокринолога.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

ЧОМУ ВИНИКАЮТЬ ЗАХВОРЮВАННЯ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛОЗИ І ЗА ЯКИМИ СИМПТОМАМИ ЇХ РОЗПІЗНАТИ?

СЕКРЕТ ЖІНОЧОГО НАСТРОЮ

Цукровий діабет – це не вирок, а  особливий спосіб життя.

Чим харчуватися хворим на діабет

 

 












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.