//


Офтальмолог для дорослих

Доросла людина, як правило, відчуває досить високі зорові навантаження, які в кінцевому підсумку можуть призводити до раннього зниження гостроти зору і розвитку серйозних захворювань очей.

Завдяки огляду в окуліста визначаються не тільки очні недуги — можуть бути діагностовані і інші важкі захворювання, які впливають на погіршення зору. Наприклад, при зверненні хворого, що має звужені кровоносні судини, до фахівця медичного центру «Благомеж», лікарі нерідко виявляють у нього гіпертонію. Виходить, що внаслідок регулярних оглядів у офтальмолога збільшується ймовірність раннього виявлення гіпертонії, що обіцяє сприятливий прогноз лікування. Якщо ви помітили погіршення зору, то не чекайте, коли воно відновиться. Можливо зір впав через розвиток діабету, ознаки якого здатний визначити офтальмолог, оглядаючи сітківку ока.

Своєчасне виявлення змін, що відбуваються в судинах сітківки, також нерідко допомагає запобігти інсульту. Стан очей здатний розповісти лікарю і про розвиток розсіяного склерозу, симптомами якого є: звуження поля зору, двоїння зображення. Висновок — відвідуйте офтальмологів для дорослих не рідше ніж один раз на рік, і ви зможете виявити захворювання набагато раніше, ніж вони дадуть про себе знати, в тому числі і ті, які не належать до очних хвороб. А, як відомо, раннє діагностування недуги — це половина шляху до одужання.

Під час проведення офтальмологічних консультацій в МЦ «Благомед» проводиться перевірка гостроти зору, вимірюється очний тиск, оглядається очне дно, визначаються поля зору. Крім консультативних послуг щодо захворювань очей і порушень зору наші офтальмологи проводять очкову / контактну корекцію (підбирають окуляри, лінзи, навчають поводитися з останніми).

Наші офтальмологи проводять лікування дистрофічних і запальних захворювань очей, видаляють сторонні тіла.  МЦ «Благомед» приймає пацієнтів з катарактою і глаукомою, кон’юнктивітом, абсцесами, ячменем, кератит, ірит тощо.












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.