//


Отоларинголог / Фоніатр / Сурдолог

отоларингология

Оториноларингологія — це розділ медицини, який займається хворобами вуха, горла, носа, а також патологіями голови і шиї. Практикуючі лікарі з цієї спеціальності називаються оториноларингологами. Часто також використовується скорочення ЛОР (від слова «ларінгооторінолог»).

Приводом для візиту до оториноларинголога зазвичай є нежить і порушення носового дихання у поєднанні з підвищенням температури (риніти, гайморити, синусити), біль у вухах і розлади слуху (отити, сірчані пробки, приглухуватість), біль в горлі і проблеми з ковтанням (фарингіти, тонзиліти, а також ангіна), сухий кашель і осиплість голосу (ларингіти). Крім того, сторонні тіла в носі і горлі іноді приводять пацієнтів до фахівця ЛОР.

Своєчасне комплексне лікування, яке проведе висококваліфікований ЛОР, позбавить Вас від неприємних симптомів та поверне до активного життя.

Отоларингологи Медичного Центру «Благомед» проводять якісну діагностику, лікування і профілактику захворювань вуха, носа, глотки і гортані: різних патологій слуху, отитів , ринітів , синуситів , фарингітів , тонзилітів , ларингітів  та інших захворювань ЛОР-органів.

Фоніатр це фахівець, який займається захворюваннями голосових зв’язок.  До цього фахівця звертаються при зміні голосу, пошкодженні голосових зв’язок. Це пацієнти, за родом своєї діяльності мають підвищене голосове навантаження — вчителі, диктори, політики, співаки і т.д. 

Сурдолог займається питаннями діагностики та корекції слухових порушень. 

Охриплість голосу. Чи варто звертатись до лікаря?

РИНІТ. МЕДИКАМЕНТОЗНИЙ РИНІТ, ЯК БОРОТИСЬ З ПРОБЛЕМОЮ?

ЛАЗЕРОТЕРАПІЯ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ЛОР – ОРГАНІВ

ГОЛОС – ОСНОВНИЙ ЗАСІБ СПІЛКУВАННЯ. 16 КВІТНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГОЛОСУ.

ОХРИПЛІСТЬ ГОЛОСУ. ЧИ ВАРТО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ЛІКАРЯ?

 












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.