//


Ендоскопія товстого кишківника

Ендоскоп

Колоноскопія – є золотим стандартом обстеження товстого кишківника та ранньої діагностики передракових станів даного відділу травної системи.

«Вам лише 45 років, Ви маєте чудовий апетит і почуваєте себе здоровою людиною. Тоді у вас можливі типові прояви «онкозахворювання кишківника». Такими словами заспокоює Американське товариство раку, щоб насторожити людей щодо ранньої діагностики передракових станів товстого кишківника. Колоректальний рак росте повільно і починається з таких станів, як запальні процеси, поліпи, і займає 5-10 років. Тому рання правильно спланована діагностика дозволяє виявити захворювання у ранній стадіях.

За міжнародними стандартами після 50 років кожна людина повинна пройти щорічно обстеження калу на приховану кров, обстеження товстого кишківника (ректосигмоїдоскопію, колоноскопію) кожні 5-10 років. Пацієнтам у віці від 30 років обов’язковий пальцевий огляд прямої кишки.

При наявності сімейного анамнезу профілактичні заходи повинні починатись із 40 років, а колоноскопія має виконуватись кожні 3-5 років.

Шанс вилікуватись від раку надзвичайно високий, якщо вчасно провести ендоскопічне дослідження. Медичний центр Благомед надає можливість отримати консультацію спеціалістів, сформувати програму раннього виявлення патології травного тракту, та провести якісне ендоскопічне обстеження.

На жаль, незручність і страх пацієнта перед обстеженням, призводять до відтермінування його візиту у клініку. І лише коли біль стає нестерпним, а знеболюючі засоби не допомагають пацієнт шукає порятунку, якого можна було б уникнути своєчасно звернувшись до спеціаліста.

У медичному центрі «Благомед» створені всі необхідні умови для того, щоб ефективно та безболісно обстежити пацієнта, при цьому максимально забезпечити комфортність процедури. Дотримання необхідних стандартів дезінфекції високого рівня та стерилізації ендоскопічного обладнання виключає ризик інфікування під час обстеження.

Професіоналізм кваліфікованих лікарів, турботливість, доброзичливість та людяність молодшого медичного персоналу зумовлюють сприятливий клімат для якісної діагностики та ефективного лікувального процесу.












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.