//


Сімейний лікар

сімейний лікар

В більшості випадків першим з пацієнтом у МЦ «Благомед» контактує – лікар загальної практики сімейної медицини (сімейний лікар) — це спеціаліст з вищою кваліфікаційною категорією та з великим досвідом роботи, який пройшов спеціалізовану багатопрофільну підготовку з надання первинної медичної допомоги членам родини будь-якого віку і статті.

Сімейний лікар розглядає клінічні проблеми пацієнта, як єдине ціле так і в контексті сім’ї і добре розуміє, що сім’я впливає на здоров’я пацієнта і здоров’я пацієнта відображається на його сім’ї.

Надаючи допомогу декільком поколінням пацієнтів із однієї сім’ї, лікар неминуче стає свідком внутрішніх проблем родини, тісно стикається з ними.

Відношення сім’ї до питань здоров’я її членів, впливи екологічних факторів, спорту, особливостей харчування, шкідливих звичок тощо – все це стає додатковою інформацією для встановлення діагнозу пацієнтам, а також допомагає застосовувати превентивні міри на ранньому етапі патологічних змін.

Сімейний лікар частіше за інших спеціалістів використовує раціональну як з медичної, так і з економічної точки зору обґрунтовану тактику діагностики та лікування. В лікувальній палітрі лікаря загальної практики сімейної медицини окрім сучасних медикаментозних лікувальних засобів представлені і фізіотерапевтичні методи лікування (магнітотерапія, електротерапія, лікувальні масажі і т.д.). При необхідності пацієнт має можливість пролікуватись в умовах денного стаціонару (або відпочити після лікувальних процедур) у комфортних затишних палатах.

Якщо у Вас виникає почуття безпорадності і Ви не знаєте до якого спеціаліста звернутись за консультацією, то в такому випадку варто звернутись до сімейного лікаря. Лікар кваліфіковано проведе обстеження, в межах своєї компетенції призначить лікування. А при виявленні серйозних патологій скерує до відповідних спеціалістів, тим самим допоможе пацієнту заощадити час, уникнути зайвих обстеженнь та зайвих лікувальних втручаннь.












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.