//


Отоларинголог / Фоніатр / Сурдолог

Дитячий організм, що швидко росте та розвивається, суттєво відрізняється від організму дорослої людини. Багато захворювань, на які страждають як діти, так і дорослі, у дітей протікають зовсім інакше, частіше з ускладненнями, тому потребують принципово інших підходів до діагностики та наступного лікування, ніж аналогічні захворювання у дорослих. Саме тому дитяча отоларингологія виділена в окрему, вузькоспеціалізовану область медицині. В МЦ «Благомед» для роботи дитячого ЛОРа встановлений сучасний ЛОР-комбайн, який дозволяє прицільно, з щадним медикаментозним навантаженням, проводити лікування дітей. За допомогою цифрової відеоендоскопічної системи лікар може провести повноцінний огляд ЛОР-органів: всіх відділів носу та придаткових пазух, вуха, глотки и гортані, що неможливо зробити під час звичайного огляду. В МЦ Благомед працюють досвідчені ЛОРи, які повністю обстежать вашу дитину і призначать лікування.  Не втрачайте час , звертайтесь до лікаря при появі у вашої дитини наступних симптомів: — закладеності носу — затяжних ринітів,  головного болю — частого чхання, свербежу носу — захриплості  голосу — болю та відчуття закладеності у вухах — зниженя слуху.

Отоларингологи Медичного Центру «Благомед» проводять якісну діагностику, лікування і профілактику захворювань вуха, носа, глотки і гортані: різних патологій слуху, отитів , ринітів , синуситів , фарингітів , тонзилітів , ларингітів  та інших захворювань ЛОР-органів.

Фоніатр — це фахівець, який займається захворюваннями голосових зв’язок.  До цього фахівця звертаються при зміні голосу, пошкодженні голосових зв’язок. Це пацієнти, за родом своєї діяльності мають підвищене голосове навантаження — вчителі, диктори, політики, співаки і т.д. 

Сурдолог — займається питаннями діагностики та корекції слухових порушень. 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ : Аденоїди- симптоми та лікування у дітей. Соляна кімната. Увага! З 2 грудня починають проводитися сеанси ГАЛОТЕРАПІЇ. ЛАЗЕРОТЕРАПІЯ ПРИ ЗАХВОРЮВАННЯХ ЛОР – ОРГАНІВ РИНІТ. МЕДИКАМЕНТОЗНИЙ РИНІТ, ЯК БОРОТИСЬ З ПРОБЛЕМОЮ? ГОЛОС – ОСНОВНИЙ ЗАСІБ СПІЛКУВАННЯ. 16 КВІТНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГОЛОСУ. ОХРИПЛІСТЬ ГОЛОСУ. ЧИ ВАРТО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ЛІКАРЯ?












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.