//


Дитячий офтальмолог

дитячий офтальмолог картинка

Дитячий офтальмолог проводить діагностику і лікування очних захворювань у дітей з дитячого віку і до 18 років. Профілактичний огляд дитячого офтальмолога необхідний дитині з народження  і потім щорічно.

Перший огляд здорової дитини офтальмолог має провести в перший місяць життя малюка. Батькам слід звернути увагу на розміри очей малюка, їх рухливість, наявність косоокості. Дитячий офтальмолог оглядаючи очне дно, може виявити вроджену патологію.

Для спостереження за правильним розвитком очей і виявлення латентних запалень, контрольні огляди дитячого офтальмолога проводяться в 6 місяців і в 1 рік.

Увага: якщо око дитини світиться сіро-зеленим світлом — необхідно негайно звернутися до офтальмолога.

У віці від 1 до 3 років проводиться рефрактометрія, за допомогою цієї процедури прогнозується зір дитини і професійний дитячий офтальмолог дає рекомендації щодо режиму зорових навантажень.

З 3 до 7 років проводиться комплексне обстеження в офтальмолога, оскільки можуть виявиться порушення зору, наприклад, прихована косоокість, рання міопія або спазм акомодації.

У шкільному віці з 7-18 років важливо проходити щорічний огляд дитячого офтальмолога, лікар допоможе виявити короткозорість, розробити індивідуальний зоровий режим.












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.