//


Проктолог

В МЦ «Благомед» спеціаліст застосовує ефективний метод лікування внутрішініх гемороїдальних вузлів (2-3 стадій) — лігування гемороїдальних вузлів латексним кільцем.

Лікар проктолог- хірург (колопроктолог ) — спеціаліст, вищої кваліфікаційної категорії з багаторічним досвідом роботи. До компетенції проктолога відносять діагностику та лікування таких проктологічних захворювань : геморой (гострий, хронічний); проктит та парапроктит; запальні процеси товстого кишківника (коліти); поліпи товстого кишківника; зуд і тріщини анального отвору, періанальні кондиломи та ін.

Проктологічний огляд включає послідовні етапи дослідження:

— огляд періанальної ділянки з пальпацією;
— пальцеве дослідження анального каналу та прямої кишки;
— аноскопія (огляд анального каналу за допомогою за допомогою ректального дзеркала);
— ректороманоскопія (ендоскопічне дослідження за допомогою ректороманоскопа) ;
— УЗД органів черевної порожнини;
— лабораторні дослідження.

Методи лікування, які використовує лікар-проктолог є сучасними, малоінвазивними, проводяться в амбулаторних умовах протягом декількох хвилин, і тому не потребують госпіталізації.

В МЦ «Благомед» спеціаліст застосовує ефективний метод лікування внутрішініх гемороїдальних вузлів (2-3 стадій) — лігування гемороїдальних вузлів латексним кільцем.

Під час цього методу використовується спеціальний апарат лігатор — порожнистий циліндр з латексним кільцем. За допомогою автоматичного вакуумного насоса гемороїдальний вузол втягується в просвіт лігатора, після чого на підставу вузла накидається латексне кільце. Воно перетягує тканини вузла і судин і через 7-10 діб вузол відпадає. Процедура добре переноситься пацієнтами, можуть бути лише помірні больові відчуття. При правильному виконанні лігування одужання вдається домогтися у 90% хворих.

Після медичних маніпуляцій пацієнт має змогу відпочити в комфортабельних, затишних палатах (на 1 або 2 особи) денного стаціонару, який знаходиться у медичному центрі «Благомед», а також пройти необхідні фізіотерапевтичні процедури.

Проктологічні захворювання, в якійсь мірі, викликають відчуття незручності, сором`язливості у хворого під час обстеження, але ця незручність може бути тимчасової, якщо Ви своєчасно звернетесь до МЦ «Благомед» за консультацією проктолога, оскільки спеціаліст постійно вдосконалює і поглиблює свої знання та навики за ради розв`язання Вашої проблеми та за ради Вашого швидкого одужання.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
Як вчасно виявити рак товстої кишкі












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.