//


Педіатр

ПедіатрНа дитячого лікаря в першу чергу покладається відповідальність не лише діагностувати та лікувати хворобу, але й попереджати її виникнення на ранніх етапах. А також не допустити перехід виявленого захворювання у хронічну форму.

У медичному центрі «Благомед» на Вас чекають лікарі–педіатри з великим досвідом консультативно-лікувальної роботи у педіатрії.

Спеціалісти, які постійно вдосконалюють та підвищують рівень професійних знань,заради збереження та покращення здоров`я маленьких пацієнтів. Не тільки чудово розбираються у всіх тонкощах надання медичної допомоги, а й знаходять спільну мову з дітьми, вміють «подружити» дитину з лікуванням, яке необхідно провести. Адже від уміння встановити безпосередній контакт із пацієнтом багато в чому залежить адаптація дитини до умов лікувального закладу та прогноз захворювання.

З діагностичною та лікувальною метою розробляється ряд індивідуальних програм діагностики, оздоровлення, враховуючи фізіологічні та анатомічні особливості кожної дитини та особливість протікання хвороби.

В процесі профілактики,лікування захворювань лікар-педіатр порекомендує пройти різні фізіотерапевтичні процедури, які проводять у нашому центрі за допомогою високоефективних фізіотерапевтичних апаратів.

Дбайливе ставлення медичного персоналу, наявність сучасного лікувально-діагностичного обладнання, професіоналізм лікарів — ось не повний перелік умов створених у нашому медичному центрі «Благомед» для обстеження та лікування маленьких пацієнтів.

Корисні посилання:

Медична довідка про стан здоров’я для дитини в садочок та школу.

Вакцинація для дітей в МЦ Благомед

З дитиною на відпочинок (поради педіатра)

СТОП. ЧУЖІ!












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.