//


Дерматовенеролог

Відомо, що різні захворювання шкіри можуть мати дуже подібні клінічні прояви, а тому визначення етіології (причини) захворювання на підставі лише клінічного обстеження не завжди можливе. В МЦ «Благомед» лікар дерматолог надасть кваліфіковану консультацію, сформує адекватну схему клінічного обстеження та лабораторного дослідження, що є досить інформативним для встановлення діагнозу.

При діагностиці і лікуванні хвороби враховується той фактор , що хвороба шкіри – це лише один з проявів хвороби цілого організму, а не місцевий патологічний процес.

Тому діагностика і лікування захворювання шкіри є комбінованими і комплексними (із застосуванням різних сучасних методів лікування медикаментозних препаратів, гомеопатичних, фізіотерапевтичних методів).

Для підтвердження діагнозу проводяться такі лабораторні дослідження:

— зішкріб з країв пошкодженої шкіри , висівається мікробіологічна культура,
— цитологічне дослідження включає : бак. посів + антибиотікограма ; бак. посів на грибкову флору + антибіотикограма;
— при необхідності проводять біопсію (гістологічне дослідження).

У МЦ «Благомед» Ви можете пройти діагностику і лікування наступних захворювань шкіри:

— езкема,
— псоріаз,
— атопічний дерматит,
— мікози,
— алергічний дерматит,
— грибкові ураження шкіри, нігтів та ін.
— кондиломи

Теоретичні знання і суттєвий практичний досвід лікаря дерматолога дозволяють діагностувати і вилікувати ряд шкірних захворювань без ремісій. Крім традиційного медикаментозного лікування лікар дерматолог практикує лікування гомеопатичними засобами. Правильно, індивідуально підібране гомеопатичне лікування не викликає побічних явищ,звикання та алергічних реакцій, дозволяє досягти терапевтичного ефекту шляхом відновлення енергетичного балансу та активації природних захисних сил організму.

Корисні посилання:

ШКІРА – ДЗЕРКАЛО ОРГАНІЗМУ

ПСОРІАЗ — ВИРОК ЧИ СПОСІБ ЖИТТЯ?

Обережно: РОДИМКА!

Крок у майбутнє: операція без скальпеля












Луцьк. Медичний центр "Благомед". Професійні лікарі та якісна діагностика.